18 December 2007

Sweet little thing

Penobscot scarf
Pattern/ Malli: Penobscot silk scarf (Sweet somethings (pdf) /Interweave Knits)
Yarn/ Lanka: Regia Silk, 44 g
Needles/ Puikot: 4 mm

For me, this project is extremely close to being the perfect gift pattern. It's simple, yet not boring. It knits up quickly and the pattern is very easy to memorise. The scarf is feminine in a sophisticated way, but not overly fussy. You could make the pattern more rock chic just by changing colour to something bold. Furthermore, it uses just a single skein, so you can splash on a luxurious fibre mix. This scarf has been posted to a dear friend, but I'll probably have to knit one for myself as I liked it so much. Suddenly, I caught myself thinking about cashmere, mmm.

Mielestäni tämä projekti on hyvinkin lähellä täydellistä lahjaneuleohjetta. Se on yksinkertainen, muttei tylsä. Se neuloutuu nopeasti ja mallikerran oppii todella helposti ulkoa. Huivi on hienostuneen naisellinen, muttei liian hempeilevä. Käyttämällä jotain räväkkää väriä, tästä saisi myös rokahtavan version. Eikä huiviin mene kuin yksi kerä, joten sen raaskii helposti neuloa jostakin ylellisestä langasta. Tämä nimenomainen kappale lähti postissa hyvälle ystävälle, mutta taidan joutua tekemään samanlaisen itselleni, kun lopputulos miellytti silmää niin paljon. Yhtäkkiä huomasin ajattelevani kashmiria, mmm.

Btw, has anyone by any chance noticed a place that would still sell Interweave Knits Holiday Gifts 2007? It's been extremely popular and sold out everywhere I've looked.

Onko kukaan muuten sattumoisin löytänyt paikkaa, jossa vielä myytäisiin Interweave Knits:n Holiday Gifts 2007 numeroa? Se on ollut niin suosittu, että kaikkialla mistä itse olen katsonut myydään ei oota.

1 comment:

Liisi Pupunen said...

Kaunis huivi! Tuohon voisikin käyttää kerän sikakallista maitolankaa - oli pakko ostaa kokeilun vuoksi, mutta sille ei ole oikein löytynyt sopivaa kohdetta...

Holiday Giftsistä en muuten tiedä, mutta ainakin yksi malli siitä (Koolhaas) on nyt Interweaven verkkokaupassa. Melko suolaiseen hintaan kyllä. :P