12 May 2009

Tytön parhaat ystävät

Jos pitäydytään puhtaasti asioissa*, niin mielestäni nettiä ja omaa Visaa on vaikeaa päihittää tytön parhaina ystävinä, vaikka timanteilla on varmasti oma vankka kannattajakuntansa. Ajatellaan vaikkapa tätä päivää. Töistä tullessani olin ihan kuitti, lenkkikaverilla on flunssa ja mieskin on työmatkalla maassa, jossa gsm ei toimi. Blaah kesti postilaatikolle asti. Siellä uusin Interweave Knits odotti minua kiltisti toisen rapakon takaa saapuneen paketin kanssa. Katsokaa, tilasin netistä violettia serpentiinia!
post
Ehkei kuitenkaan - olin haaveillut omasta Knitzista jo pidemmän aikaa ja vihdoin sain aikaiseksi tilata itselleni sellaisen. Eipä tarvitse enää pelätä sukkapuikkojen katkeamista laukussa tai silmukoiden tippumista. Puhumattakaan siitä, että se on niin nätti ja kiva ja ihana ja mun... Välineurheilu on sitten nannaa. Tämän sukan mahdollisuudet valmistua paranivat juuri huomattavasti, koska nyt mun on pakko kuljettaa sitä mukanani joka paikkaan. Todennäköisesti siinä sivussa tulee myös neulottua jokunen rivi.
Knitzi
* "Asioita on esimerkiksi juusto ja pelikaanikin on asia, muita asioita ovat tursas ja viisumi..." (Ultra Bra, Laulu asioista)

2 comments:

Heidi said...

Siishä, siismikätin tuo on? Onks ne puikot siel sisäl turvassa vai..aika Vänkä! on joo =) Oliko kallis.

Totoro said...

Juu, puikot ovat turvassa kotelon sisällä ja päässä olevat nupit ruuvataan irti. Maksoi vajaa nelkyt taalaa, mutta on sentään puuta ja käsin tehty. "Koska olen sen arvoinen"