7 February 2008

Must knit lace!

Haka persuaded me to order some more yarn from Wetterhoff, which took about nanosecond or slightly less. Their wool&silk mix is wonderful, I've knitted my Mystery shawl from Sivilla and it was such a pleasurable experience. However, as I'll soon be drowning in yarn for different lace projects, it might be worth consideration to actually knit something lacy from time to time and not just plan to do so. Lucky me, I had difficulty falling asleep last night. Insomnia and lace, perfect combination. Considered afterwards, perhaps it wasn't such a good idea. Not that I made any mistakes, the pattern for Flower Basket shawl is delightfully logical and easily executed, but it's so difficult to stop. Must knit one more row! And just another one! I'll finish and go to bed right after another wrong side row, really. I only have two rows to go and I'll have another vertical repeat finished. What, how come it's already half past twelve, I haven't been knitting for such a long time, no way. There must be something wrong with the clock. Beware, lace is totally addictive.

You can also see my new darlings in action in the picture. Knit Picks Harmony dpns are perfect, I cannot praise them enough. Best of all, they come in 15 cm length, which seems to be made to measure for my hands. The yarn is great too, it's really soft and squishy (wool&bamboo). I get euphoric from just picking this little Monkey-wannabe up.
wip
Haka suostutteli Wetterhoffin kimppatilaukseen, mikä vei nanosekunnin tai sitäkin vähemmän. Joo, en todellakaan ole missään hamstereissa mukana, ei tällä luonteella. Niitten villasilkkilangat on aivan ihania, käytin Sivillaa Mystery-shaaliini ja kokemus oli kerrassaan nautinnollinen. Pitsiprojekteja alkaa vaan olla sen verran paljon suunnitteilla, että joku niistä olisi hyvä toteuttaakin aina välillä, ettei siihen lankaan ihan huku. Onneksi en sitten meinannut saada unen päästä kiinni eilen illalla. Nukahtamisvaikeudet ja pitsi, täydellinen yhdistelmä. Näin jälkeenpäin tarkasteltuna, ei se ehkä sittenkään ollut niin hyvä ajatus. Yhtään virhettä en sentään tehnyt (tuuletusta), Flower Basket -shaalin ohje on oikein selkeä ja looginen, helppo neulottava. Lopettamisesta ei vain tullut mitään. Mä neulon vielä yhden rivin! Ja vielä yhden. Vielä nurjan puolen kerros ja sitten petiin, ihan varmasti. No nyt ei ole enää kuin kaksi riviä ja sitten saisi taas yhden kaavion valmiiksi. Häh, ei kello voi olla puoli yksi, en mä nyt niin pitkään ole neulonut millään. Kello on varmaan rikki. Kannattaa varoa, pitsin neulominen on addiktoivaa touhua.

Kuvassa näkyvät myös mun uudet kullanmurut tositoimessa. Knit Picksin Harmony-sukkapuikot ovat täydelliset, mä en voi kehua niitä liikaa. Pituuskin (15 cm) on kuin mitoitettu mun kädelle. Lankakin
(villabambusekoite) on ihanan pehmoista. Mä olen ihan euforiassa pelkästään ottaessani tämän Apina-wannabe:n käteeni.

1 comment:

Pikku- Kettu said...

Nuo Harmony- puikot on ihan mahtavat. Just sopivan tuntuset, pituset ja kärkiset. En ole muita käyttänytkään sen jälkeen, kun tuollaiset sain. :)