5 February 2008

Know thy measures

Does my bum look kind of small in this? On the other hand, this could be a great garment for "before" pictures on diet product advertisements. You know, get a skinny girl, dress her in an oversized pullover (possibly with a couple of pillows inside), take a picture, remove the pullover and the pillows, take another picture, and you have "before" and "after" set for your MiracleDietProduct(tm). The real miracle is how stupid they think the consumers to be as she's wearing exactly same make-up and hair in both shots.

Yeah, ripping it is. Actually, the gauge was checked beforehand, but someone just didn't think the pattern through. Even if it's A-lined, it doesn't need to resemble a tent at the bottom. The good thing is that I was knitting rather tight and having to wrestle with the purls was starting to bother me. Now, I'm doing the next smaller size combined with somewhat more relaxed gauge and I'm already feeling so much better about this project. The zen of ripping. After I've finished meditating on this, I simply must remind the maid about cleaning the mirrors properly. It's just so difficult to find decent servants nowadays.
drops_ripped
Ei kai tämä nyt vaan saa mun peffaa näyttämään liian pieneltä? Tämä olisi kyllä loistoneule laihdutustuotteiden "ennen" -mainoskuviin. Kyllähän te tiedätte nämä - otetaan laiha tyttö, puetaan hänet liian isoon villapaitaan (voidaan lisätä myös pari tyynyä mukaan), napataan kuva, riisutaan villis ja tyynyt, otetaan toinen kuva ja kas, siinähän on IhmeDiettituotteelle(tm) valmis setti "ennen" ja "jälkeen" kuvineen. Todellinen ihme on kuinka tyhminä kuluttajia oikein pidetään, kun kummassakin kuvassa typyllä on sama meikki ja kampaus.

Ja eikun purkamaan. Neuletiheys oli kyllä tarkistettu etukäteen, mutta joku ei nyt vaan ajatellut ohjetta loppuun asti. Voihan vaate olla A-linjainen ilman että sen alaosa muistuttaa telttaa. Positiiviselta kannalta ajateltuna, mä neuloin aika tiukkaa ja nurjien silmukoiden vääntäminen alkoi jo käydä hermoille. Vaihdoin yhtä pienempään kokoon, löysäsin vähän otetta ja johan alkoi tuntua paremmalta. Purettujen silmukoiden zen. Kunhan olen meditoinnut tämän aiheen loppuun, pitää ehdottomasti muistuttaa sisäkköä, että peilit kuuluisi puhdistaa kunnolla. On se vain niin vaikeaa löytää kunnon palvelusväkeä näinä aikoina.

2 comments:

Stella said...

Hihii :D Alkoi väkisinkin suupieliä nykiä, kun luin kirjoituksesi. Sinulla on hieno zen-asenne purkamista kohtaan - jatka vain samalla positiivisella linjalla, niin kyllä valmistuu tuokin neulomus hymyssä suin ;)
Samaa ongelmaa on havaittu täälläkin eli haussa on luotettavaa palvelusväkeä. Meilläkin peilit puhdistetaan liian harvoin, samoin pölyt kirjahyllystä ja kaiken huipuksi lehtikasojen annetaan kertyä tuoleille ja pöydille :P

Totoro said...

Stella, juuri siksi kirjahyllyissämme on lasiovet. Muunlaisia en suostu hankkimaan, kun taloudessa on epämääräisen arvion mukaan noin 2000 kg kirjoja (ja lisää tulee koko ajan). Lehtipinot kuullostaa sangen tutulta ilmiöltä - yritän tehdä maailmanennätystä omalla Hesari-pinollani, kohta varmaan pääsee jo metriin ;)