28 January 2008

Special offer, only for you, Miss!

Our media consultant has suggested that wrist braces are not necessarily the primary way to attract readership. So, in order to improve the content, today's Knitting on the Catbus offers:

Mediakonsulttimme vihjaisi, ettei rannetuet välttämättä houkuttele lukijakuntaa. Sisällön parantamiseen onkin kiinnitetty nyt erityistä huomiota ja tämänpäiväinen Kissabussi tarjoaa:
wild animals / villejä eläimiä
Opal Jungle
exotic rites / eksoottisia riittejä
Knit Picks dpns
and sultry looks / ja aistillisia naiskuvia
Heartfelt
Props acquired from Get Knitted (Opal Rainforest 6 ply in Tiger and Owl, Knit Picks Harmony dpns, Heartfelt - The dark house collection by Kim Hargreaves).

Rekvisiitta hankittu Get Knittedistä (paksumpaa Opal Rainforestia Tiikerinä ja Pöllönä, Knit Picksin puiset välikoon sukkapuikot, Kim Hargreavesin Heartfelt - The dark house collection).

Just in case that wasn't your piece of cake, I'll throw in a finished object.

Siltä varalta, ettei mikään noista kutkuttanut riittävästi, laitetaan vielä kaupan päälle valmis neulomus.
capelet
Pattern/ Malli: 7 (Moda 1/2006)
Yarn/ Lanka: SandnesGarn Kitten Mohair (4836), 165 g
Needles/ Puikot: 7 mm

Säätö: ohjeessa käänteen mallineuleena oli 2o,2n joustin, jonka korvasin tunturineuleella (eli nurjalla 1n, *1o, 3n*, 1o, 1n ja oikealla *3n, 1o*, 3n). Pyöristin myös käänteen reunat, kun mallikuvan suorat kulmat tökkii jotenkin silmään. Neulottuhan tämän on jo joulukuun alkupuolella. Nauhan löytäminen kesti säädyttömän kauan ja vaatii reilun viidensadan kilometrin ajomatkan Ouluun, kun ei millään saanut käytyä paikallisessa liikkeessä. Keeppiä tuli silti käytettyä jo sitä ennen, kun keksin että mullahan on sopiva satiinivyö yhdessä mekossa. Laiskuus on joskus mahtava voimavara ja kekseliäisyyden lähde.

No comments: