1 April 2009

My precious

Kaikki alkoi, kun Kristel laittoi blogiinsa kuvan tilaamistaan Jitterbugeista. Mä olin pystynyt vastustamaan Colinetten verkkokauppaa harvinaisen pitkään, mutta kuvan näkeminen punnan nykyiseen kurssiin yhdistettynä oli vihoviimeinen pisara. Koska sortuminen on aina kivempaa kimpassa, esitin ihan viattoman kysymyksen muillekin paikallisille neulojille: "haluaako joku tilata kimpassa lankaa?". Lopputuloksena hain postista 5,2 kg:n paketin tai siis oikeastaan säkin. Katsokaa vaikka, nuo on normaalikokoiset Fiskarsin keittiösakset.
sack
sack of wool
Tilasimme yhteensä kahdeksan Jitterbug-sekoituspakettia, eikä muuten ollut mikään helppo homma valita mitkä kaksi jäivät meille asumaan.
Jitterbug creative packs
Oma saalis vielä ryhmäkuvassa. Törmäsin Ravelryssa täydellisen värisiin polvisukkiin ja oli pakko hankkia kaksi vyyhtiä Morello Mash -värisenä. Nyt tekee vaan mieli silitellä noita vyyhtejä. On sitä omituisempiakin addiktioita olemassa, tällä saa sentään jalat lämpimiksi.
my Jitterbugs

3 comments:

Pikku- Kettu said...

Ihania värejä! Kyllä noitaa kelpaa tilailla. :)

tea said...

ma tein laceribbon scarfin jitterbugista... en raaskinu laittaa sukkiin... hyvia kuvia siita en oo saanu mutta se lanka on ihan uskomattoman varista!!!!!

Totoro said...

Tea: en minäkään raaskisi muuten sukkiin, mutta "täydelliset polvisukat" on asia erikseen. Kumppareihin välttää Nallekin. Värit on oikeasti paljon intensiivisemmat livenä kuin nettikuvissa, mä olen ihan hurmoksessa.