19 March 2009

Mutta pystyykö hän siihen?

Haaste: neuloa sopivan kokoinen päähine. Sopiva tarkoittaa sitä, että se ei saisi pyöriä päässä eikä päätyä nelivuotiaalle kummitytölle. Suurin osa mun itse tekemistäni pään lämmittimistä kuuluu jompaan kumpaan kategoriaan. Haaste on siis vaikeampi kuin miltä se kuullostaa.

Välineet: 2 kerää Silk Gardenia. Suurin osa toisesta kerästä on vielä ammoisina aikoina neulotun selkeästi liian ison pipon muodossa (pipon ympäryys 64 cm, pään ympäryys 56 cm - Houston, we have a problem). Mä tein muuten mallitilkun - oikeesti!

Ohje: Perpendicular (Ravelryssa). Teoriassa tämä voisi toimia, koska hattu aloitetaan poikittain neulotusta reunuksesta. Käytäntö voikin sitten olla jotain ihan muuta. Jos tästäkin tulee liian iso, niin pitänee tyytyä kohtaloonsa ja hankkia rastat.
Noro Silk Garden

5 comments:

Stella said...

:D *kannustaa jatkamaan oikeankokoinen pipo -mysteerin selätystä* Kyllä sä sen vielä teet!

Heidi said...

Teit mallitilkun!!!!!Hääääää... :) ei semmosia sov mennä tekemään... =) itte kyl en aio ikinä!(älä koskaan sano ei koskaan)

Piia said...

Kuulostaa niiiiiin tutulta! Kerro miullekin, jos keksit oikean kokoisten päähineiden salaisuuden.

Totoro said...

Stella: kiitos kannustuksesta, toivossa on hyvää elää ;)

Heidi: enhän mä mallitilkkuile sukkia tai huiveja varten, mutta pipojen tapauksessa tilanne on jo sen verran epätoivoinen, että pitää turvautua äärimmäisiin keinoihin (eikä nekään näemmä auta).

Piia: mä veikkaan, että asiaan liittyy jokin "suuri salaisuus", joka paljastetaan ainoastaan piposalaseuran jäsenille

Usi said...

Ei huono vaihtoehto sekään ;) Kiva kun pyysit kaveriksi, tulin kurkkimaan, ja tulin jäädäkseni. :)