21 September 2007

Grey is the new black

Grey is definitely the colour for this fall - at least if you look outside. It's been raining whole week. I do like autumn when it's nice and crisp, but this greyness is just depressing (and makes it impossible to take any decent pictures).

Harmaa on ehdottomasti tämän syksyn hittiväri - ainakin jos katsoo ulos ikkunasta. Koko viikko on satanut lähes taukoamatta. Pidän kyllä syksystä silloin kun se on nätti ja kirpeä, mutta tämä harmaus on pelkästään masentavaa (ja tekee kunnollisten valokuvien ottamisen mahdottomaksi).

To tackle the inner greyness, we here at Tsukamori Casa propose taking sufficient daily dose of vitamins: vitamin W is for wool (Freedom spirit)

Sisäisen harmauden torjumiseksi me täällä Casa Tsukamorissa suosittelemme riittävää päivittäistä vitamiiniannosta: V-vitamiinia saa villasta (Freedom spirit)
Freedom Spirit
Vitamin C is for cashmere (Debbie Bliss Baby Cashmerino) and vitamin P is for pink sock yarn (On Linie Supersocke 100 Bamboo). The berrylike violet skein is certainly an important source of flavonoids.

K-vitamiinia saa kashmirista (Debbie Bliss Baby Cashmerino) ja P-vitamiinia pinkistä sukkalangasta (On Linie Supersocke 100 Bamboo). Marjaisan violetti vyyhti on puolestaan tärkeä flavonoidilähde.
berries
And if you feel that you already have enough yarn, we recommend going on a field trip to another city and asking a local yarn connoisseur for a guided tour of the yarn shops. Thank you Marjut, I had great time!

Ja jos jostain syystä tuntuu siltä, että lankaa on jo riittävästi omasta takaa, suosittelemme retkeä toiseen kaupunkiin ja tutustumiskierrosta lankakauppoihin paikallisen asiantuntijan opastuksella. Kiitos Marjut, minulla oli todella hauskaa!

6 comments:

Marjut said...

Kiitos kiitos, niin minullakin!

lotta said...

Heh :). Saiskohan tolla perusteltua taas yhen reissun Aili Jokiselle ja Koskarin yläkertaan? Tarviihan sitä nyt vitamiineja saada... Ihania lankoja, siis!

Ja njoo, harmaus on hivenen ahdistavaa, mutta sitten taas se on ihan mahtavaa, miten siitä harmaudesta pomppaa esiin värit (esim. keltanen) ja kynttilänliekit. Minoon vahva syksyn kannattaja :).

Marika said...

oi, syksy on ihanaa aikaa !!! Tykkään tuulesta ja sateesta (=omituinen).
Auttaisikohan toi V-vitamiini siihen v-alkuiseeen olotilaan.....Toi pinkki on kyllä iihahana

Elli said...

Jos on saikulla flunssan takia, niin voiko silti lähteä lankakauppaan v-vitamiineja hakemaan?
Ihania lankoja!

joko said...

ahaa..minulla on vitamiinien puutostila. täytyypä korjata tilanne!

Totoro said...

Lotta & Joko: aina löytyy hyvä (teko)syy käydä lankakaupassa
Marika: pehmoisen kerän hypistely on tunnetusti terapeuttista. Tai sitten voi ajatella alpakoita - jos niitä pänniikin, se ei kyllä näy ulospäin
Elli: voi, jos pukeutuu riittävän lämpimästi, ei rasita itseään liikaa ja samalla hakee vaikka mustaherukkamehua