12 November 2007

Sooo cute

I have mixed feelings about babies, but booties are just so adorable. It might have something to do with the fact that I've never seen booties howling their lungs out.

Suhtautumiseni lapsiin vähän vaihtelee, mutta vauvantossut ovat aina niin ihania. Tämä saattaa liittyä tietysti siihen, etten ole koskaan nähnyt tossujen parkuvan keuhkonsa pihalle.
booties
Pattern/ Malli: Saartje's bootees
Yarn/ Lanka: Jaeger Baby Merino DK (192 Marbles)
Needles/ Puikot: 3 mm
Modifications: working in the round, courtesy of Hello Yarn
Säätö: neulottu pyörönä, Hello Yarnin ohjeistuksella

Great pattern that provides almost instant gratification. If you knit in the round, there aren't that many ends to weave either. I've also learned the figure 8 cast on with this project. I was pleasantly surprised that it was less fuss than I expected. With a little bit of dexterity, there is nothing to fear.

Mainio ohje, jolla saa nopeasti valmista. Eikä ole kovin monta langanpäätä pääteltäväksi, jos neuloo pyörönä. Opin myös 8-aloituksen - hyviä kuvallisia ohjeita löytyy sekä englanniksi että suomeksi. Oli iloinen yllätys, ettei se ollutkaan yhtään niin hankalaa kuin kuvittelin. Vähän sorminäppäryyttä kehiin, niin sujuu ongelmitta.

2 comments:

villapeikko said...

Tää tossumalli on jotenkin äärettömän herkkä ja suloinen olematta imelä. Ihanat! Mäkin opettelin lopulta 8-aloituksen, vaikka aluksi suhtautumiseni oli lähinnä "mikä toi on, enmäosaa". Oikeasti se onkin sitten ihan huippu aloitustapa :D

Anonymous said...

Pakko kai on tuo 8-aloitus kokeilla, kun kaikki siitä puhuu.
Söpöset tossut, itse vain olen vähän pettynyt kun tein noita ihanuuksia. Käytössä eivät pysyneet jaloissa, äidit toivoivat nyörillisiä. Vauvat karjumisen lisäksi potkivat taukoamatta. Liima olisi käytännöllistä vauvan tossujen lisälahjana. tev Salomea/vuodatus.net