30 April 2008

Christmas?

packet
So this is Christmas and I've been a really good girl as you can see from the size of my gift. Gotcha! I was actually incredibly lucky and won the yarny prize that Kristel was giving away. Furthermore, it wasn't just any packet, but a squishy, yammy, pretty... I'm running out of adjectives here, but you probably got the picture. We started immediate bonding with my new pals and spent an afternoon bathing in sunshine. Happy 1st of May, in case you celebrate it!

Joulu on taas täällä ja minä olen ollut todella kiltti, kuten lahjan koostakin näkee. Ähäkutti, huijasin! Meitsillä kävi kertakaikkisen uskomaton flaksi ja voitin Kristelin arpoman lankapaketin. Eikä se ollut mikä tahansa lankapaketti, vaan pehmoinen, ihana, herkullinen... adjektiivit meinaa loppua, mutta eiköhän asia tullut jo selväksi. Minä ja uudet kaverini aloimme heti tutustua toisiimme ja vietimme mukavan iltapäivän nauttien auringonpaisteesta. Hauskaa vappua itsekullekin ja suurkiitokset Kristelille!
content

3 comments:

Sophia said...
This comment has been removed by the author.
Kristel said...

Hyvää joulua vaan. :D

Anonymous said...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen