2 April 2007

The future looks bright

The mohair cardi actually has a name - according to The Knitting Garden, it's called Haze. Somehow "I'm knitting Haze" sound fancier than "I'm knitting number 38 from an issue of Moda". It's all about appearances, right.

The sleeves are finished and as you see there was plenty of yarn left. The collar has been started and all I need now is a good long movie to finish it. There is even a possibility that the yarn will suffice.
Kitten_hihat

Onhan tuolla mallilla peräti nimikin - Haze (The Knitting Gardenin mukaan). Jotenkin kuullostaa astetta hienommalta sanoa neulovansa Hazea (suom. usva, sumu, pilvi) kuin mallia numero 38 jostain Modasta. Vaikutelmahan on se tärkein tai jos on palauttamassa kirjallista työtä niin tärkeintä ovat ammattimaisen näköiset muovikannet (kymmenen pistettä sille joka tunnistaa viittauksen).

Hihat on valmiina ja kuten näkyy niin lankaa jäi suorastaan ruhtinaallisesti yli. Kauluskin on aloitettu ja nyt tarvitaan vain joku hyvä pitkä leffa sen loppuun tikuttamiseen. Katsotaan, ehkä se lanka sittenkin riittää, vaikka kommenteissa jo vinkattiin että samaa lankaa saattaa olla jemmassa. Kristel kirjoitti taannoin neulojien keskuudessa vallitsevasta hyvästä hengestä ja toisten auttamisesta. Välillä nykymeno tuntuu niin ahdistavan kylmältä ja materialistiselta, mutta onneksi voi lukea vastapainona neuleblogeja. Pörröiset arvot kunniaan!

1 comment:

hekku said...

Hei!
Ihanan värinen sun Haze :) ..ja kuulostaa tosi paljon paremmalta, tosiaan! Aloitin just tekemään sitä Ruffle Jacketia, sen jälkeen pitäis tehdä toi Haze Kittenin siitä tummasta vihreestä.. jos en sit sun innoittamana päädy johonkin herkkuväriin :) EI sulla satu olemaan sen RoseBudin ohjetta? Se on niiiiin ihana!